Showbiz

Ava KARABATIĆ sva u SUZAMA!! Evo šta joj se desilo..

Ava Karabatić je poznata starleta koja je do sada na sve moguće načine pokazala šta i kako ona želi da uradi i na koji način u svom životu te nikada joj nije bio problem uraditi i dokazati nešto tako.

Naime ona je podijelila fotografiju na kojoj se vidjeli kako ona plače te je priznala da joj se to desilo dok je gledala turske serije i kako itekako postaje emotivna uz njih i da joj nije jasno zašto.

Ne može nikome da opiše koliko se raznježi dok ih gleda i na koji način sve to utiče na nju i kako se nosi sa svim tim.

Naime jako je tužna u koliko vidi da se desio tragičan ishod i priznala je da sve to utiče na ovakav način na nju i zbog toga ovako reaguje na sve to i na ovakav način.

Naravno neki su je ismijavali sa svim tim i ona je priznaka da ni sama ne želi da komentariše sve to jer to na taj način utiče na nju.

Mnoge je nasmijala njena fotografija i priznala je da nije očekivala nešto ovako da bi moglo da joj se desi i da bi ljudi bili spremni da urade i naprave nešto ovako.

Ava Karabatić se malo povukla iz javnosti te su se svi pitali šta se dešava sa njom te šta ona radi i na koji način i zbog čega je nema u javnosti ali ona nije znala šta i kako bi rekla na sve i to i na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *