Showbiz

Baka Radmile Manojlović priznala kako je njena UNUKA NAIVNA jer da je ona na njenom mjestu ona bi onog momka….

Radmila Manojlović je uvijek rado pričala o svom Četrežu i svojoj baki i djetinjstvu koje je tamo provela i na koji način. Naime još uvijek tamo živi njen otac kao i njena sestra Maja.

Ramila Manojlović nakon raskida sa Harisom Bekrovićem nije mogla neko vrijeme ni sa kim da bude u vezi i samo je imala želju da bude sama i da sama uživa jer nakon svega što joj je Haris uradio ona nije nikome mogla da vjeruje.

Rada uvijek reodvno dolazi u posjetu svojoj baki i svom ocu koji su joj njaveća podrška u životu bili i koji su bili sopremni dati sve od sebe kako bi ona uspjela da ostvari svoje snove i želje koje je do sada imala.

Njenoj baki u posjeti je nedavno bila ekipa Paparazzo lova kako bi snimili kuću u kojoj je ona odrasla i većinu vremena provela.

Naime oni došli tamo baš kada su oni sve pripremali za krečenje i Radina baka je priznala kako njena unuka nikadsa ništa nije znala da radi osim da drži mikrofon u rukama.

Svi su se naravno na to posebno nasmijali jer im je bilo smiješno kako njena baka priča o njoj .

Naravno svi su bili več sigurni da Rada nikada ništa nije radila od ovakvih poslova i kako nikada nije to nju ni zanimalo niti je ona nekada nešto pitala za to kako i na koji način funkcioniše.

Jednostavno nije u njenom fazonu i to je to.

Baka tvrdi da je ona ljuta na nju jer je njena unuka naivna i vjerovala je svakome pa joj se ovo i desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *