Balaševića Hrvati sigurno više nikada neće pozvati da nastupa kod njih nakon što je ovo uradio!! - Čitaonica

Balaševića Hrvati sigurno više nikada neće pozvati da nastupa kod njih nakon što je ovo uradio!!

Đorđe Balašević je nedavno imao koncertu u Zagrebu te je on napunio dvoranu Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

 

 

 

 

 

 

 

On je uspio sve karte da rasproda prije koncerta ali on je razočarao posjetitelje sa svojim nastupom jer su oni ipak od njega očekivali puno više.

Prvo veliko razočarenje ih je zateklo jer je Đorđe Balašević zabranio da se snima  njegov koncert jer je on smatrao da nema potrebe da neko snima njegov koncert za sada.

 

 

On je zabaranio da ljudi na njegov koncert ulaze sa mobilnim telefonima i da snimaju njegov koncert. Jedna gospođa se požalila kako je izvadila svoj telefon tokom koncerta kako bi pogledala poruku koju je dobila  da bi njoj za par minuta prišlo oko 10 zaštitara da je istjeraju napolje jer je bez obzira na upozorenje koje su oni dali da niko ne smije koristiti mobitel ona ga je ipak uzela.

Oni su je doslovno izvukli iz dvorane  jer ona nije imala vremena ni da im kaže zašto je uzela svoj mobilni telefon. Ona je po struci glazbenica i novinarka  a dolazila je u posjete mnogim dvoranama ali nikada joj se nešto ovako do sada u životu nije desilo.

Znači na njegovom koncertu niko nije smio ni da izvadi svoj mobitel a kamo li da pokuša da ga slika ili da ga snimi dok pjeva.

 

Veliki broj  publike je izašao nakon sat vremena jer im nije bilo dozvoljeno da ga snimaju i slikaju te su se zbog toga razočarali  jer do sada ti niti jedan pjevač nije tražio i njima nije ni jasno zašto to on uopšte traži.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *