Showbiz

Bane OPAČIĆ otkrio kako je upoznao svoju SUPRUGU i kako se rodila ljubav odmah na prvi pogled…

Bane Opačić je nedavno odlučio otkriti kako je upoznao svoju ljubav i kako je odmah znao kako će to trajati do vijeka jer je ona bila sve ono što je on oduvijek imao želju da ima u svom životu.

Naime oni su danas 4 godine u braku a njihovo upoznavanje baš i nije bilo najbolje i bilo je sasvim žalosno i tužno.

Naime on je jedan od najpoznatijih kantautora i do sada je napisao čak 1.300 pjesama koje su prošle jako dobro i postale jedne od najvećih hitova.

Naime on je radio sa velikim brojem poznartih estradnih umjetnika kao što je Marija Šerifović, Goca Tržan, Tijana Dapčević, Dženana Lončarević i još dosta njih.

Naime on je bio u braku sa Marinom Pekić i nakon nekog vremena su shavtili kako nisu jedno za drugi i kako je najbolje da se raziđu ali prije toga on je priznao kako mu je njegova žena uvijek bila velika inspiracija u poslu i kako mu je puno pomogla u poslu a i u životu.

Prije deset goduina on je na jednom od svojih nastupa primijetio jednu djevojku koja mu se posebno svijdela a nije joj znao ni ime niti bilo šta drugo.

Odlučio je da će joj napisati pjesmu pod nazivom Nina.

Izmislio je ime jer nije znao njeno pravo ime. Odlučio joj je napisarti pjesmu jer mu se posebno svidjela i znao da je to žena sa kojom bi on htjeo da bude do kraja svog života.

Naime nakon nekoliko godina su se opet sreli u Budvi sasvim slučajno i tada su razmijenili poglede ali nisu ni riječ razmijeili.

Na sahrnai Darka Radovanovića su se upoznali i zagrlili se kao neki stari prijatelji koji se već godinama poznaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *