Showbiz

Beban više i nije baš tako mali, on je glumio sina poznatog glumca koji je PREMINUO a danas izgleda ovako…

Vukašin Marković je poznati glumac koji je imao ulogu Bebana u seriji “Porodično blago” i zaista je postao jako uspioješan i uspio je dosta toga da ostvari u svom životu a ovo je bio njegov početak karijere.

On je vremenom počeo da se bavi i muzikom i počeo je i da pjeva. Naime Vukašin je član grupe Iriefm i on je prije par godina sve iznenadio kada se pojavio u spotu njihove pjesme potpuno nag.

Naime njemu to nije predstavljalo problem jer je on htejo da uradi nešto ovako i njemu su ovakve stvari sasvim normalne i u redu.

On se najradije sjeća trenutaka i scena koje je imao u ovoj seriji u kojoj je glumio kada je bio baš mlad.

Naime on je potvrdio kako su mu to njadraži diejlovi i najdraže scene kojih se sjeća iz svoje karijere i kojima se uvijek rado vraća.

Naime nikada nije ni pomislio da bi mogao nečim drugim da se bavi, da bi mogao da se bavi sa muzikom nakon što je počeo da gradi karijeru kao glumac.

I sam sebe je iznenadio sa ovim i nije se nadao da bi mogao da bude jednog dana ovo što je danas.

Tako da sada mu se svi dive kada ga vide u ovakvom stanju i on sam sebe oduševi kada vidi kako je nekada izgledao a kako izgleda danas i kako je postao itekako uspiješan u svom životu.

Kada je saznao da je poznati glumac koji mu je u toj seriji glumio oca umro baš se rastužio i pogodile su ga te vjesti jer se nije nadao ovome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *