Showbiz

BELMA I SAŠA koji su u”VIZI ZA BUDUĆNOST” bili u vezi su u BRAKU U STVARNOM ŽIVOTU ali danas izgledaju sasvim drugačije…

Serija Viza za budućnost je bila jedna od najpopularnijih domaćih serija koja je privukla veliku pažnju gledaocima i svi su se pitali kako su oni uspjeli da naprave ovkao dobar i zanimljiv scenario.

U ovoj seriji je jedan od parova u braku u stvarnom životu a radi se o Belmi i Saši koji su u seriji bili u vezi sa u stvarnom životu su u braku.

Oni su već duže vrijeme u braku i jako su sretni te danas imaju troje djece, dvije djevojčice i sina.

Njihova najstarija kćerka se zove May Lu¨lu a druga Diu Liliu i sina Dara.

Amra danas izgleda jako dobro, bez obzira na činjenicu da je do sada rodila čak troje djece ostala je dosljedna sebi i svom izgledu za koji se maksimalno trudi da bude onakav kakav ona želi da ima i da bude.

Naime njen suprug Ermin je ostao bez kose ali bez obzira na to izgleda jako muževno i dobro.

Kada pogledate sve ih zajendo izgledaju kao jedna jako lijepa i sretna porodica.

I ona a je sama priznala da je posebno sretna zbog toga jer ima porodicu kakvu je oduvijek imala u svojim maštama da joj se ostavre jednog dana.

Naravno da bi uspjela da ima ovako dobru porodicu i da uradi sve što je potrebno za njih morala je malo da napravi pauzu sa poslom da bi ovo mogla sve da podnese.

Ali naravno nije se odrekla svog posla u potpunosti nego ga je samo malo ostavila po strani da bi mogla da osnuje porodicu kakvu je imala želju da ima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *