Showbiz

Bio je jedan od NAJZGODNIJIH MUŠKARACA u Zvezdama Granda a kada su vidjeli njegovu djevojku ODUŠEVILI SU SE..Pogledajte kakvu MAČKU vodi pored sebe!!

Gute Marinković je jedan od najzgodnijih kandidata Zvezdi Granda i mnogi su se u to do sada bezbroj puta uvjerili dok se ona takmičio u Zvezdama Granda i obično su samo hvalili njegov izgled i ljeopotu koju ima.

Naime on je bio u timu Ane Bekute i uspio je da postigne jako dobar uspijeh na kojem mu danas mnogi zavide i pitaju se kako je on uspio u svemu tome i na koji način.

Naime Gute je do sada uspio da uradi dosta toga i to na jedan poseban i zanimljiv način koji je mnoge oduševio.

Naime on je imao veliku podršku svoje djevojke koja je bila spremna na sve samo kako bi mu pokazala koliko joj on znači te na šta je sve spremna samo kako bi mu pomogla i kako bi ga na pravi način usmjerila gdje treba da ide i šta da uradi.

Makedonka Elena Milenovksa je jedna zaista jako lijepa djevojka I koja sve oduševljava I sa seksipilom koji ima i zaista je tako.

Naime ona je cijelo vrijeme bila u bekstejdžu dok se njen momak takmičio u Zvezdama Granda i naravno da joj je to bilo itekako I važno da ga ima i vidi pored sebe jer I su svi bili itekako svjesni koliko je njemu to važno.

Ljubav je samo onda kada se oboje trude i ulažu trud u nju a to su njih dvoje do sada bezbroj puta pokazali i dokazali i naranvo neki su se u to uvjerili ali neki i nisu .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *