Showbiz

Bivša ljubavnica TAJGERA VUDSA je nakon korištenja SPIDA I HEROINA ostala na 40kg.. Nisu joj mogli staviti lisice…

Tajger Vuds je jedan od najboljih golfera sa naših prostora koji je nedavno imao malo tako reći problematičnu vezu jer su o njemu kružili raznorazni naslovi od kojih on nije mogao da se izvuče s obzirom na to sa kakvom djevojkom je bio u vezi.

On je davao sve od sebe kako bi se svima pokazao kao jedan poroidičan čovjek koji je sopreman na scve samo kako bi njegova porodica bila sretna i zadoovljna dok svi nisu saznali s ki je o zapravo u vezi.

On se trudio na sve moguće načine da sakrije sviju tamniju stranu i da njegov život nije zapravo onakav kakvim ga je on drugima predstavljao.

Džesi Džangers je bila negova ljubavnica i sa njom je on imao dosta tpga o čemu nije nikda htejod a priča i trudio se na sve moguće načine da to sakrije.

Naime ona se nekako jedva izvukla iz svega ovoga nakon što su pokušali da je uhvate u akciji “Dog The Bounty Hunter”.

Ona je bila u jendoj od jazbna drige gdje je ona klijentima pružala seksualne usluge kako bi joj oni dali heroin ili spid samo kakop bi mogla da se driogira.

Kada su je pronašli ona je bila u itekako haotičnom stanju i imala je možda oko 40 kilograma kada su ej prinašli jer ona nije nipta jela nego je se samo drogirala i to joj je itekao bilo dovoljno.

Naime ovi ljudi su je iskorištavali na sve moguće načine kako bi dobili što im je potrebno.

Nakon toga se saznalo kako je ona bila sa njim te ga je ovaj skandal koštao karijere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *