Showbiz

Bivši Cecin momak dobio KĆERKU.. Pogledajte kako je ona reagovala na ovo!!

Svetlana Ceca Ražnatović je bila u vezi sa Vladimirom Vuksanović koji je bio i u vezi sa Natašom Bekvalac i mnogi su za to saznali i priznali u da nisu očekivali da je nešto ovako moguće.

Naime on je sa svojom suprugom prelijepom Dominikankom Dahianm koja je zaista prelijepa i mnoge je oduševila sa svojim izgledom i ljepotom koju ona ima.

Naime Valentina je sve oduševila sa svojom ljeptom koju je ona imala i dok je bila u trudnoći i da je itekako davala sve od sebe da bi bila zadovoljna sa svojim izgledom.

Naime Vlada i njegova draga su bili zajedno oko godinu i pol dana i da je ona zatrudnila prije nego su se vjenčali te su odlučili da će da ubrzaju cijeli taj proces.

Naime ona je priznala da je jako sretna i zadovoljna kako i na koji način je uspjela da uradi sve to na najbolji način i onako kako su oboje htjeli da urade i naprave.

Ni sama nije mogla da zamisli da je nešto ovako i na ovakav način moguće da urade.

Ceca je sa njim viđena bezbroj puta zajedno i mnogi su se uvjerili da je on bio jedini momak sa kojim je ona viđena zajedno.

Nakon toga niko je ni sa kim više nije mogao da vidi kako i na koji način je ona izgledala i viđena do sada bezborj puta.

Nakon Arkana niko je ni sa kim I nije mogao da vidi zajedno i svi su se pitali kako ona izgleda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *