Showbiz

Bivši momak ANE KORAĆ ulazi u rijaliti!!David će poluditi kada sazna šta je ona sve imala sa njim… SKRIVALA MU JE PUNO TOGA!!

Ana Korać je još uvijek u vezi sa Davidom Dragojevićem sa kojim djeluje sretna i zadovoljna kao nikada do sada i u to su svi mogli da se uvjere da je tako.

Naime Ana Korać i David su do sada imali jako dobar odnos i u to su svi mogli da se uvjere i čestitali su im bezbroj puta na tome a i pitali se da li je sve to zaista moguće i da li je sve to istina i da li su oni baš toliko sretni i zadovoljni koliko se predstavljaju tako.

Name sada će im stići veliki nemir a to je Anin bivši momak Suad Keserović koji ima nadimak Suki i on je bio i sa Zerinom Hećo a onda i sa Tamarom Đurić .

Naravno da bi ušao u rijaliti on je odlučio tražiti veliku sumu novca za sve to da bi on mogao da dobije i ima sve što želi i na koji način . đNaranvo poznato mu je a i jasno kako će on unijeti veliki nemir sa svojim ulaskom i da se samo to čeka s obzirom na sve do sada šta i kako i na koji način se izdešavalo.

Mnogi su priznali da su se uvjerili u činjenicu kako on zna dosta stvari i o Ani i o svemu što ima veze sa njom i na koji način su se stvari do sada odvijale među njima i šta se sve do sada desilo i na koji način.

Kada ovo Ana vidi, neće joj baš biti dobro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *