Showbiz

Bivši muž ANABELE ima aferu sa ANOM KORAĆ.. Pogledajte i uvjerite se u to šta je on uradio…

Naime Anabela se nedavno razvela od Andreja i priznala je da joj nije ni malo jednostavno i lahko pomiriti se sa ovim što se i kako desilo dok je bila sa njim.

Naime Anabela je odmah odlučila da se obrati psihologu kako bi riješila svoje muke i probleme jer joj nije ni malo jednostavno bilo boriti se sa tim.

Sada nakon razvoda saznala je kako je Andrej nešto pokušavao da ostvari i sa Anom Korać dok je bio u brako sa njom te joj nije bilo ni malo jednostavno to prihvatiti i pomiriti se sa tim kada je to saznala.

Naime odmah nakon razvoda Andreje je počeo da dijeli fotografije sa određenim djevojkama i počeo je da otvoreno se nabacuje drugim djevojkama a jedna od njih je bila i Ana Korać kojoj se baš nabacivao.

Iako je znao da je ona u vezi sa Davidom on je ovo radio te ona ni sama nije znala šta bi i kako uradila kada je ovo vidjela.

Naime Ana Korać je priznala da je David poludio kada je ovo vidio te je odmah tražio od nje da ga blokira i da uradi sve samo kako bi ga eliominisala i izbrisala iz svog života.

Neke stvari ni sama nije mogla ni da zamisli da bi jendiog dana mogle da joj se dese i slično tome jer je itekako dosat teških i ružnih stvari imala i dobila u međuvremenu.

Ona je sada u vezi sa Davidom sa kojim je sretna i zadovoljna sa svim što joj se desilo i kako sa njim.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *