Bivši muž Nataše Bekvalac nije imao riječi za njen novi RAZVOD I SVE OVO ŠTO JOJ SE DESILO a pogledajte zašto je on to uradio... - Čitaonica

Bivši muž Nataše Bekvalac nije imao riječi za njen novi RAZVOD I SVE OVO ŠTO JOJ SE DESILO a pogledajte zašto je on to uradio…

Danilo Ikodinović je bivši vaterpolista i on  nikada nije htjeo nešto pretjerano da priča o braku sa Natašom Bevalac i nekako je uvijek bio tajnovit kada je to  u pitanju i nije bio nikada nešto pretjerano oduševljen.

 

 

 

 

 

 

Jednom prilikom on je u medijima otvorio svoju dušu te je rekao kako mu je muka da priča o braku sa Natašom Bekvalac i da zapravo ne želi više uopšte to da spominje.

On je medijima objasnio kako zapravno nije ljut na njihova pitanja i razumije njihov posao ali naprosto o tome ne želi da priča ni sa kim  a tako ni sa njima i da to poštuju.

 

 

Svejestan je bio činjenice da je u braku bio sa pjevačicom a ne  sa bankarkom   i da će uvijek nkako da bude u centru pažnje medijima ali nejmu je to nekako počelo smetati i nervirati ga.

Kada su ga pitali šta on misli o ovome što se desilo Nataši Bekvalac i da li mu je žao svega što se desilo jer nema riječi  za to i ne želi uopštze da komentariše to.

Neka radi šta god želi sa svojim životom i to je on rekao njoj.

 

Nataša je i sa drugim suprugom, Lukom Lazukićem bila samo 2 godine u braku te je on pukao nakon što se oan porodila i rodila i njemu jendu malu kćerkicu.

Iako je i ona sama vjerovala da njihovoj ljubavi ne može biti ništa i da će uspjeti da prevaziđu sve ali desilo se ovo i ona je izgubila svaku nadu te se od njega razvela.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *