Showbiz

Bivši suprug GOCE TRŽAN otrkio njenu najveću TAJNU koju je ona skrivala sa RAŠOM, svojim suprugom…

Goca Tržan je bila u braku sa Ivanom Marinkovićem kojeg je ostavila jer više niej mogla da bude sa njim i jer je smatrala kako on nije čovjek za nju i da sa njim jednostavno ne može da bude sretna.

Goca Tržan se nakon toga udala sa Radomira Novakovića koji je pružio onoliko ljubavi koliko je njoj oduvijek trebala i koliko je ona imala želju da ima i posebno je sretna zbog toga.

Ivan je otkrio kako su Goca i Raša morali da se isele iz stana jer nisu imali dovoljno para da plaćaju sve svoje obaveze koje su imali da plaćaju.

Naime oni su nakon toga odlučili da će da se sada posvete pjesmi i muzici i da rade toliko redovno da bi mogli da plate sve što treba da plaćaju redovno.

Svi su saznali da su oni zajedno bez obzira na ogromnu razliku u godinama između njih jer jednostavno oni nisu mogli da sakriju svoju ljubav i imali su tako veliku želju da budu zajedno.

Zbog svih laži koje je Goca iznijela o njemu on je izgubio posao u jednoj firmi u kojoj je radio.

Toliko se naljutio zbog toga i odmah je odlučio da će joj uzvratiti tako što će otkriti tako neke njene velike tajne koje je ona svim silama skrivala ali nije uspjela da ih sakrije.

On je otkrio kako je ona i kćerku morala da ispiše iz privatne škole i da je upiše u državnu jer je preskupo.

Naravno on nikada nije pričao o tome da li on ima nekog udjela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *