Showbiz

Bivši UČESNIK ZADRUGE moli ZA POMOĆ jer njegovo ZDRAVLJE JE ITEKAKO UGROŽENO!!

Lazar Jeremić je imao teške fizičke povrede koje su itekkao bile teške da je on morao potražiti zdravstvenu pomoć i odlučio je svojim fanovima da se obrati i potraži pomoć.

Naime on ima probleme sa koljenima te je odlučio da potraži pomoć od svojih fanova i u koliko neko zna na koji način bi on mogao riješiti svoje probleme da mu daju savjet i slično.

Onda on je zatražio od njih da mu odgovore na sve to i odgovore je dobio ali mnogi su se uplašili za njega i htjeli su mu odmah na sve moguće načine pomoći i usmjeriti ga šta bi najbolje bilo da uradi u ovakvim situacijama.

Naime došlo je do pucanja prandjih ukrštena na lijevom koljenu a onda nakoin toga su pukli i na desnom, spoljašnji te je došlo i do pucanja koštane srži.

Naime ovo se sve iznenada desilo i on sam nije mogao da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način bilo moguće da se desi i sada se mora maksimalno svemu posvetiti kako bi sve to eliminisao i riješio.

Naime ovo se može svakome desiti i nije neminovno da i nekoga od nas čeka isto.

Ni sam nije mogao da vjeruje da se stvari ovako brzo i izenanda mogu desiti i na ovakav način i izekako se uplašio zbog nekih stvari.

Neke stvari nam se mogu desiti tako brzo i iznenada da ni sami nismo svjesni svega toga.

Tako ni on nikada nije pomislio na nešto ovako da je moguće da se desi .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *