Showbiz

Bogdana je jedva čekala da vjenčanje prođe da bi uradila ovo.. Niko se nije nadao ovome..

Veljko i Anastasija su se jučer vjenčali i izgovorili sudbonosno da i zaista su oduševli sve sa svim do sada što se i kako i na koji način do sada desilo među njima.

Naime na vjenčanju je bilo 500 zvanica koje su se itekako obradovale ovom pozivu i svemu tome što su im oni ponudili i uradili.

Naime Veljko je bio jako sretan i zadovoljan cijele noći što su svi mogli da vide i da se uvjere i zaista su mu čestitali na svemu tome.

Naime odmah prvo jutro nakon svadbe Bogdana je promijenila prezime što je mnoge iznenadilo kada je ona već uspjela da pronađe vremena za to i da to uradi.

Neke stvari koje su oni u međuvremenu uradili su itekako bile za njih posebne i naravno nikome nisu htjeli da objašnjavaju kako šta i gdje je potrebno da urade i na koji način.

Naime Bogdana Ražnatović joj je odmah pisalo na Instagramu i mnogi su joj i priznali da joj ovo prezime jako dobro stoji i sama je priznala da neke stvari koje i su joj se u međuvremenu i dešavale su itekako uticale na nju.

Naime ona je svjesna šta joj sve nosi ovo prezime te šta i kako mora da uradi i na koji način da bi bila u i potpunosti sretna i zadovoljna sa svim tim.

Bogdana Ražnatović je već sada počela da se ponaša onako kako joj sva ta pravila ove porodice nalažu i ono što je potrebno da bi bila sretna i zadovoljna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *