Showbiz

Bogdana je odlučila napustiti CECINU VILU… Mogi su mislili kako se one slažu ali zapravo …

Bogdana i Veljko Ražnatović su nedavno odlučili vjenčati se i priznali su kako je ovo bilo nešto najljepše za njih i kako su dugo vremena maštali o ovom danu i sada im se i ostvarilo sve ono o čemu su maštali.

Naime ona je dala sve od sebe da bi se sve uradilo i sredilo na najbolji način te kako bi mogli biti sretni i zadovoljni te kako bi mogli da imaju ono što žele i požele da imaju u svom životu.

Bogdana je već u poodmakloj trudnoći i ona je izgledala jako dobro i uspjela je da izdrži cijeli dan da tako radi i da se ne umori iako je u drugom stanju.

Naime nedavno je viđena ponovo na pijaci u Mirijevu gdje je ona radila posao koji je radila i prije nego se udala za Veljka.

Ona i dalje radi kao da se ništa nije desilo i promijenilo od kako se udala i sama je priznala da je do sada bila spremna na sve da uradi na najbolji mogući način te kako su određene stvari za nju ostale iste kao i ranije.

Ceca i dalje radi sve onako kako ona smatra da bi najbolje bilo i za nju i za Veljka.

Ne želi da bude trudnica koja će cijelo vrijeme provesti u kući i koja neće nidgej mrdnuti sve dok se ne porodi jer ona smatra da joj to i nije neko rješenje koje treba da uradi i napravi do sada.

Zato je odlučila da će i dalje da radi kao i ranije prije nego li je se udala za Veljka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *