Showbiz

Bogdana je pokušala da iskopira jednu od najvećih poznatih ličnosti a evo i koga..

Bogdana Ražnatović je izgleda odlučila da će da iskopira jednu od najvećih poznatoh ličnosti kako bi mogla i ona biit ovako lijepa i kako bi mogla da privuče posebnu pažnju na sebe.

Naime ona ej odlučila da će imati istu frizuru i ukrase na svojoj kosi kao i Kim Kardašijan te su se mnogi iznenadili kada su ovo vidjeli jer ipak niko niej očekivaod a bi ona pokušala da naprqavi enšto ovako.

Naime ona je imala istu frizuru i iste ukrase na svojoj galvi kao i Kim te su se mnogi iznenadili nakon što su ovo vidjeli.

Bogdana Ražnatović je pronašla fotografju Kim na internetu i svojoj frizerki je pokazalča kkao ona želi da izgleda te želi da joj naprave istu ovakvu frizuru što su zaista i napravili i uradili.

Naime Kim Karadašijan je jedan od najpoznatijih ličnosti koja ej do sada uspjela da napravi i uradi puno toga us vom životu na način kako je ona smatrala da bi najblje bilo da uradi i onako kako ona to želi da ima i uradi.

Ali ona je kasniej tvrdila da je njena frizura ipak bila kao frizura Sofije Loren i Elizabet Tejlor i da su zapravo one njene uzor bile te da je ona zbog toga htjela da ima ovakvu frizuru i na ovakav način.

Kim Kardeašijan je nas vojoj glaiv imala nakit koji je koštao čak 15 miliona dolara tako da je Anastasija neikada ne bi mogla iskopirati u potpunosti s obzirom na to da ona nema ovako skup nakit na svojoj glavi u šta su se svi mogli da uvjere na pravi način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *