Showbiz

Bogdanini roditelji su već spremili poklone za svog UNUKA a evo i šta..

Danijela i Bogdan su Cecini prijatelji koji su priznali da su posebno zadovoljni i sretni kako je njihova kćerka sretna i kako je pored čovjeka kojeg voli i sa kojim je srećna.

Naime oni su odlučili da će svom unuku da poklone 10.000 eura odmah po rođenju i da će to biti njihov poklon za njega koji su odavno htjeli da mu ponude i da mu daju.

Naime taj novac će on moći podići nakon što napuni 18 godina i oni su htjeli na taj način da ga barem malo osiguraju i da mu pomognu.

Naime suma će vremenom rasti zbog kamate tako da do 18 godine on bi trebao da ima i skoro duplo više novaca od ove cifre.

Naime oni su uvijek bili vrijedni i maksimalno su radili sve samo da bi ostavrili ono što žele i za šta smatraju da bi bilo najbolje za sve njih da imaju i da ostavre u svom životu.

Naime oni imaju farmu pilića i to meso prodaju na pijaci gdje imaju svoje redanj i rade jako dobro. Naime oni su svoje pare uvijek vrijedno i pošteno zarađivali i maksiamlno se trudili oko svega kako bi imali ono što žele i što je potrebno za sreću.

Naime oni su odlučili da bi ovo mogaod a bude najbolji poklon njihovom djetetu kako bi bio sretan i zadovoljan sa svim tim.

Bogdanina majak je priznala da će ona biti za svoju kćerku uvijek tu i da će se maksimalno truditi oko svega da joj pomogne na pravi način i da je uputi kako i šta treba da radi da bi bila sretna i zadovoljna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *