Uncategorized

Boki 13 izgleda neprepoznatljivo! Više nije debeo i nema napumpane usne!!!

Sigurno se svi sjećate Bokija 13 ili Bojana Jovanovskog koji je poznat kao i voditelj u Makedoniji. Boki 13 je imao svoje emisije i među ostalima, ugostio je i Jelenu Karleušu. Tada je bio mnogo popularan ali odjednom je nestao a sada ga ne bi prepoznali kada bi ga vidjeli.

Naime, Boki 13 je odlučio da smrša i izgubio je čak 60 kilograma. Eto oni koji brigu muče sa kilogramima, neka se obrate Bokiju jer je on uspio da izgubi čak 60 kilograma. To je veliki uspjeh.

On se sasvim promijenio. Nekada je znao da oblači štikle i da hoda kao žena. Imao je napumpane usne i šminkao se a danas je pravi muškarac ali holivudski.

Pogledajte kako on danas izgleda, jel tako da ga nikada ne bi prepoznali? Bacio je šminku i žensku odjeću. Štikle je zamijenio cipelama a haljinice i suknjice je zamijenio uskim muškim hlačama.

Otkrio nam je da su mu dijete bile predosadne ali da je morao da skine suvišne kilograme. Imao je preko 130 kilograma i sada je svoju liniju doveo do savršenstva.

Nije mogao da podnese dijete i otišao je u London i u najboljoj klinici je skinuo svoje kilograme, to jest, operisali su ga i stesali do te mjere da je izgubio čak 60 kilograma.

Kako vam se sada čini Boki 13? Više nije dama niti neka sponzorušica, kako su ga zvali, sada je pravi muškarac. Da li vam se sviđa? Pišite nam svoja mišljenja kao i uvijek i hvala što nas pratite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *