Showbiz

Bora Drljača iznenada operisan!! Odstranili su mu KARCINOM a nakon toga se desilo ovo.. Niko nije mogao predvidjeti ove loše stvari!!!

Bora Drljača je prošle godine saznao kako ima karcinom na debelom crijevu te kako hitno mora na operaciju i kako jednostavno ako želi da i dalje bude živ mora da to odmah eliminiše.

Naime ono što je bilo nepredvidivo jeste činjenica da su mu tokom operacije otrkili da ima i ugrušak u blizini srca te su ga prebacili u konorarnu jedinicu.

Stanje mu je sada stabilno ali i dalje postoji mogućnost da sve može krenuti naopako i drugačije nego što se to do sada desilo.

Bora Drljača je priznao da se nije nadao ovome i da neke stvari koej su mu se tako iznenada desile su posebno uticale na njega.

Prvo su mu dijagnostifikovali polip na debelom crijevu a nakon toga je saznao kako ima i karcinom na tom dijelu crijeva i da mora hitno na operaciju.

Odmah je odlučio potruditi se maksimalno oko svega jer naravno ima želju za životom i dalje i spreman je boriti se dok može i dok ima naade naravno.

Naravno priznao je da se nije nikada nadao da bi mogao doći u ovaku situaciju i uraditi nešto ovako i na ovakav način do sada.

Neke stvari koje su se do tada desile su posebno uticale na njega ali tvrdi da se još bori sa njim i da je spreman i dalje boriti se sa svim tim.

On je svjestan svojih godina i svega što je on do sada prošao i na koji način je eliminisao neke stvari u svom životu i kako treba da ih rješava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *