Showbiz

Bosanac je nakon OPERACIJE morao da se odrekne ovoga… Ne može da se navikne na to..

Dragan Stojković Bosanac je nedavno završio u kliničkom centru kako bi uradio operaciju jer je imao probleme sa zaliscima na srcu i morao je da to riješi.

Bosanac je nedavno imao problema sa zdravljem nakon što je primijetio da nije u redu sve baš sa njegovim srcem i odmah je odlučio ići da to riješi kako bi bio siguran da je sve dobro.

Naime on je nakon operacije morao da bude još par dana u bolnici kako bi bio siguran da je sve u najboljem redui sa njim i njegovim zdravljem.

On je nakon izlaska iz bolnice odmah otišao na snimanje Zvezdi Granda ali je bio nekako smiren i savim je polahko priočao jer on ne smije da se napreže i da bude siguran da je sve dobro.

Naime Bosanac je morao i da promijeni i način ishrane kako bi mogao da bude dobro i da nema problema sa takvim stavrima jer ipak problemi sa srcem su zaista ozbiljni i moraju da budu .

Naime u svemu tome njemu je velika podrška njegova porodica i kćerka koja daje sve od sebe kako bi njen otac bio dobro i kako bi bio siguran.

Naime Bosancu su naredili strogo mirovanje kako bi mogao da bude dobro i da normalno funkcioniše.

Ona je najveća podrška svom ocu i on je njoj najveća podrška u svemu i zbog toga je ona spremna na sve kako bi njen otac bio dobro i kako bi joj bio velika podrška i dalje u životu.

Pogledajte kako izgledaju zajedno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *