Showbiz

Bosanac je otkrio kako dok je bio na operaciji ispred sale je BIO HODŽA KOJI JE UČIO DOVE ZA NJEGA i molio se Bogu da bude dobro…

Dragan Stojković Bosanac je nedavno imao problema sa zdravljem i morao je hitno na operaciju kako bi sve bilo u redu i kako bi riješio svoje probleme koje je imao sa zdravljem.

On je imao hiruršku intervenciju na srčannim zaliscima koji su izvršeni na Beogradskom institutu za kardiovaskularne bolesti na Dedinju. Ipak on je bio posebno iznenađen jer se desilo nešto ovako i nije mogao da vjeruje da je moguće da se nešto ovako desi i na koji način.

Naime on je odmah otišao na operaciju kako bi riješio sve svoje probleme koje je imao a njegova porodica je nekako bap bila posebno uplašena zbog svega toga.

Nije se dugo zadržao u bolnici i uspio je da riješi svoje probleme koje je imao a od kako je stigao kući, telefon nije prestajao da mu zvoni.

Svi su se posebno zabrinuli za njega i jednostavno nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo i da je zaista moguće da se nešto ovako desilo.

Bosanac je priznao kako ima veliku želju da malo odmori od telefona i svih tih pitanja koje je do sada imao jer svi su se posebno zabrinuli za njega .

On se zahvalio svima za to jer ipak on nije očekivao nešto ovako i posebno mu je drago kada je vidio da ima veliku podršku od svih i da ima prave prijatelje koji bi dali sve od sebe da mu pomognu.

Jedan njegov prijatelj koji je efendija mu je poslao fotografije kako se moli Bogu za njega i kako dovi za njega da bude dobro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *