Showbiz

Brat ANDRIJE MILOŠEVIĆA kao da je njegova kopija, pogledajte koliko liče njih dvojica…

Andrija Milošević je do sada uvijek privlačio posebnu pažnju na sebe sa svojim posebnim humoritičnim ponašanjem. Naime mnogi nisu ni mogli pomisliti a ni zamisliti kako izgleda njegov brat.

Njegov brat Velibor zaista puno liči na njega i nekako niko ne može da vjerje da postoji ovolika sličnost između njih dvojice i da je moguće nešto ovako.

Andrija Milošević je odlučio podijeliti fotografiju sa svojim bratom Veliborom te je napisao kako su oni ponovo zajendo kao nekada.

Andrija Milošević dosada nije dijelio fotogarfije sa svojim bratom i mnogi nisu mogli ni da zamisle kako on izgleda i kako su on i baš ovoliko slični.

Niko nije ni znao ko je Velibor i čime se on bavi u svom životu i šta radi.

Andrija Milošević je odlučio da će svoj život posvetiti glumi jer je ona njegova najveća ljubav bez koje ne može i za koju smatra da mu je ona najbolji izbor u životu.

On zaista izgleda jako dobro za svoje godine i on je jako sretan zbog toga i daje sve od sebe kako bi imao izgled onakav kakav on želi da ima i sa kojim je on sretan i zadovoljan.

Do sada je snimio veliki broj serija i filmova koji su postali jako poznati zahvaljujući njemu i sa kojima je on posebno zadovoljan kkao ih je uradio i odglumio.

Anadrija Milošević je nekako posebnu pažnju na sebe privuko nakon što je snimio poznatu seriju Andrija i Anđelka koja je bila jajo popularna i uspijepšna serija koaj je sve nasmijavala do suza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *