Showbiz

Brata je progurala u PJEVAČE a sestru u ŠMINKERKE a tek šta je napravila za OCA I MAĆEHU..

Radmila Manojlović je poznata pjevačica koja je do sada uspjela da izgradi jako dobru karijeuru na kojoj su joj mnogi zavidjeli i pitali se šta i kako je ona uradila te uspjela u tome.

Naime ona je nakon toga odlučila pomoći i svjoj sestri i bratu da i oni budu uspiješni i da dostignu visoke pozicije.

Naime ona je uspjela brata da progura u pjevače a sestru u šminkerke tako da joj je sestra danas jedna od najpoznatijih šminkerki u gradu.

Radmilin brat je jako dobro poršao u takmičenju u Zvezdama Granda i mnogi su se u to uvjerili kako i šta je on do sad auspio da napravi i na koji način.

Haris je upoznao Radinog brata i imao je čak i nekoliko nastupa sa njim i radili su ajo dobro posao i zadovoljni su bili sa svim što su uradili i kako do sada.

Naime Nenad je priznao da je Haris jako dobar momak i da je sa njim ostao u jako dobrim odnosima te da njegov asestra nije mgola naći boljeg momka.

Radmila je do sada uvijek imala dosta posla i radila je veećinom stvari kako treba i na pravi način te nikada niej pravila neke probleme oko toga i nije ništa uradila da bi ona to promijenial jer niej ni htjela da to mijena.

Sestra joj jako dobro radi svoj posao u šta su s emnogi uvjerili jer ih je većinom ona šminkala i ona je radila sa njima.

Pogledajte i sami kako oan dobro radi svoj posao a Rada joj je smao malo pomogla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *