Showbiz

Brata SEKE ALEKSIĆ priveli u ZATVOR nakon što su otkrili kako je i on bio umiješan u…

Seka Aleksić je nedavno saznala kako su joj brata Nedžada Ramića priveli u policiju nakon što su saznali da je i on bio umiješan u brojne kriminalne poslove tako da su ga odmah priveli nakon što su sakupili dovoljno dokaza.

Njen brat ima 42 godine i sama je priznala da je svjesna kako on sam sebi bira drušvo kao i to šta i kako će da radi u svom životu i na koji način.

Nedžada Ramića su uhapsilili u Staroj Pazovi jer je on dolazio već do sada nekoliko puta ulazio u brojne radnje i zahtijevao je od vlasnikad a mu daju 2000 eura dok ga neko nije prijvio nakon čega se saznalo sve šta i kako je on radio i na kojin način je sebi sakupljao novac za život.

Dok su ga privodili u policiju u njegovom džepu su pronašli 500 eura i tako da će on morati ostati u policiji 48 sati dok se ne uradi detlajno ispitivanje i sakupljanje dokaza za njega.

Seka Aleksić je priznala kako je bila posebno iznenađena kada je voo čula za svog brata i kako nije očekivala da bi moglio nešto ovako da joj se desi.

Naime nejn brat je prema njoj uvijek do sada bio fer i korektan i radio je raznorazne stvari koje su i njoj u žiovtu pomogle jer je njemu to i bilo u cilju, da jednostavno pomogne svim ljudima oko sebe.

Sada kada je saznala šta se desilo jednostavno nije mogla da vjeruje u ovo i naravno odmah je odlučila doći i pomoći svom bratu oko svega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *