Brena ne želi Aleksandru jer je ROMKINJA!! Aleksandrin DJED se žalio na BRENU... - Čitaonica

Brena ne želi Aleksandru jer je ROMKINJA!! Aleksandrin DJED se žalio na BRENU…

Aleksandra Prijović je nedavno postala majka kada je na ovak svijet donijela malog Aleksandra  i on je postao prvo unuče u porodici Živojinović. Naime svi su naravno itekako sretni zbog ovoga te ne mogu da opišu sreću koju osjećaju zbog toga.

 

 

 

 

 

 

 

Naime nedavno je djed Aleksandre Prijović otkrio kako je razočaran sa svojom prijom Lepom Brenom jer ona nije htejla da prihvati njegovu unuku jer  je ona romkinja. On je bio prestretan kada je saznao da je njegova unuka sretna i da je u vezi sa Filipom a još sretniji kada je  sazano da se ona udaje za njega.

Naime razočaran je  jer Lepa Brena ne želi da prihvati Aleksandru u potpunosti jer je ona romkinja i nikada je neće moći voljeti kao da je ona srpkinja.

 

 

Aleksadri djed niej mogao da vjeruje Filipu dok je bio u vezi sa Aleksandrom jer je mislio kako će Filip biti samo sa Aleksandrom i iskoristiti je ali iznenadio se ali i obradovao kada je vidio da je on nju oženio.

Aleksandrin djed je saznao kako je jedno vrijeme Bora bio u zatvoru nakon optužnice da je nekoga ubio i odmah je odlučio otići do njega kako bi ga pitao  da li je to istina jer  niej htjeo da izlaže svoju unuku ovakvim opasnostima jer ne želi da ona ima težak ili ružan život nego da ima normalnog muškarca koji će se brinuti o  njoj i koji će joj obezbijediti sve u životu.

Iznenadio se pozitivno kada je vidio da je Filip zaista takav i da voli Aleksandru.

 

 

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *