Showbiz

Brena podijelila FOTOGRAFIJU SA BOBINOM BIVŠOM DJEVOJKOM!! Išla sa njom na ručak a nije se nadala da će saznati ovo o BOBI…

Lepa Brena je otišla u Madrid zajedno sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem a nije se ni nadala da bi tamo mogla sresti njegovu bivšu djevojku koja se udala za Ivu Nakića.

Odmah su odlučili da će sjesti zajedno da večeraju jer nisu se dugo vidjeli i odlučili su da je najbolje da sjednu i da večeraju zajedno.

Naime Boba sa ovom ženom ima sina Filipa i naravno Boba je a njom svakodnevno u kontaktu kako bi znala i bila upućena u sve što se dešava sa njenim sinom.

Naime Brena je odlučila zabilježiti ovu fotografiju te je i podijeliti na svom Instagramu kako bi njeni fanovi mogli vidjeti da je ona u dobrim odnosima sa Bobinom bivšom djevojkom.

Sve je bilo sasvim u redu ali Brenina rečenica ih je nekako sve iznenadila i nisu ovo očekivali od nje jer je ona na ovu fotografiju napisala kao su ovo oni porodično.

Ipak niko nije povjeropvao da oni imaju dobar odnos s obzirom na činjenicu da se radi o tome da je ovo bivša žena njenog supruga i da sa njom on ima sina jer nekako izgleda nezamislivo i nemoguće da postoji takav odnos nakon svega.

Brena je htjela na ovaj način poručiti svima kako je moguće imati normalan i skaldan život kad se hoće samo je potrebno nači balans i način koji želimo da imamo i koji nas od njih usrećuje ili ne.

Oduvijek je imala želju da sve bude u najboljem redu sa njenim najbližima i da dobro funkcionišu nakon svega što se i kako se desilo do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *