Showbiz

Brena se pohvalila sa svojom VILOM koju ima u AMERICI i koja vrijedi čak 1.000.000 eura…

Lepa Brena je nedavno odlučila da će da se svima pohvali sa svojim fotografijama koje ima i koje je napravila dok je bila u Majamiju te sa svim tim je oduševila svoje fanove i napravila sve onako kako je i sama smatrala da bi najbolje bilo.

Naime Lepa Brena je priznala da ta kuća koju ima tamo vrijedi čak 900.000 eura i da je to jedna posebno luksuzna nekretnina koju je ona dobila.

Naime radi se o vili koja se nalazi na obali mora i ona je već upoznata sa svim komšijama koji se nalaze tu i sa kojim redovno provodi vrijeme.

Naime ona je poznata ličnost i mnogi su je odmah prepoznali i shavtili o čemu se radi i na koji način.

Naime ona je dala čak 2.000 dolara za jedan kvadrat ove vile i naravno nije se pokajala ni u jednom trenutku zbog svega toga.

Naime ona je do sada uložila veliki trud i novac u svoju karijeru kako bi imala sve što želi i na koji način želi da ostvari i napravi do sada.

Neke stvari koje su joj se desile u međuvremenu su itekako uticale na sve to da bi ona jednog dana mogla da uživa na ovaj način.

Naime ni sama nije mogla zamisliti nešto ovako i na ovakav način da joj se desi u međuvremenu jer ni sama nikada nije ni pomislila da će uspjeti u svemu ovome na ovakav način i da će joj se i desiti nešto ovako i ovako brzo i ovako iznenada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *