Showbiz

Brenin sin drastično smršao!! Sinu je pronašla najbolji tim stručnjaka da mu pomognu da smrša…

Lepa Brena je nedavno priznala kako je na odlučila da će da uradi sve kako bi pomogla svom sinu da smrša jer je vidjela da on ima veliku želju za tim i da bi dao sve samo da uspije da skine svoje kilograme.

Nedavno je njen najmlađi sin na svom Instagram profilu odlučio podijeliti fotografiju i pohvaliti se da je uspio da skine čak 54 kilograma i da se ni sam nije nadao da će supjeti ovoliko da smrša te da je i sam sebe iznenadio.

Naime na njegovu fotografiju nejgova majka je odlučila da će da mu da komentar te mu je i čestitala na ovome.

Njegova majak mu je oko ovoga najviše pomogla jer je ona pronašla najjači tim stručnjaka da mu pomognu da skine svoje kilograme i da smrša jer je on imao veliku želju za tim.

Lepa Brena je sada ponosna na svog sina kada vidi kako on izgleda i kako je uspio da skine svoje kiliograme i da dobije ovakav izgled i ljepotu.

On je imao čak 115 kilograma i uzimao je brojne preparate kako bi smršo ali mu nije išlo od ruke dok nije pošlišao savjet Saše Popovića i prebacio se na hrono ishranu te je uspio da skine veliki brij svoj kilograma i zasita je sretan zbog toga jer je uspio u tome.

Za sva tri obroka potrebno je da imate meso i salatu a da ne konzumirate alkohol, slatkiše, sokove kao i tjesteinu i sam Viktor je poslušao ove savjete i uspio je da skine ovolike kilograme i da uspije da ima ono što želi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *