Showbiz

BRENINU SNAHU niko ne može da prepozna nakon što je ovo uradila sa sebe!! Kako je mogla uraditi ovo…

Aleksandra Prijović je već priznala kako je ona spremna da se vrati na posao i kako to jedva čeka s obzirom na to koliku pauzu je napravila i kako ne može više da izdrži ovo.

Ona je vrijendo radila na sovjoj nvoj pjesmu koju je i objavila a pjesma se zove “Neponovljivo” .

Naime u spotu Aleksandra izgleda neprepoznatljivo i mnogi s epitaju je li ovo zaista ona bila s obzirom na ro da izgleda sasvim drugačije i da ima dugu plavu kosu.

Aleksandra je uložila veliku sumu novca u svoj novi spot i pjesmu i to se itekao može primijetiti i svi su joj na tome čestitali s obzirom na činjenicu da je ona bila u drugom stanju i da je vrijedno radila i na pripremama svog novog spota i pjesme koju je uradila.

Naime mnogi su joj čestitali na ovome s obzirom na to da je ona do sada uglavnom snimila veliki broj hitova i koju god pjesmu da bi ona simila prošla bi jako dobro.

Dobila je veliki broj komentara i svi su joj čestitali te su je upitali kako uspije svaki put da ubode hit a ona nije naravno zbala neki poseban odgovor na to s obzirm na činjenicu da uvijek radi sa istom ekipom koji se za ju maksimalno zalažu da joj pomognu da snimi jako dobru pjesmu.

Osim toga ona je uložila i veliku sumu novca da bi mogla da ima ovakav hit i sama je to priznala ali ni malo se ne kaje s obzirom an to kako je uradila dobar posao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *