Showbiz

BUCKA SMRŠALA ČAK 33 kilograma!! Ispala je iz takmičenja zbog svojih kilograma sa da izgleda fenomenalno!!

Slađana Đorđević Bucka je 2007.godine bila u Zvezdama Granda i ona je tada pokazala svoj izgled i sve ono zbog čega je dobila silne kritike jer su mnogi bili oduševljeni sa činjenicom kako ona dobro pjeva ali njen izgled je bio taj koji je govorio da ona ne može da ide dalje.

Naime svi su hvalili njen talenat i njenu muzičku sposobnost ali svi su smatrali da ona ne može da uspije u svemu tome zbog svog izgleda koji je neminovan i koji mora da promijeni.

Savjetovali su je na takav način za njeno dobro jer ona se ne može porediti sa djevojkama koje imaju fenomenalan izgled i izuzetno zategnuto tijelo.

Ona je nakon tog poraza odlučila da će se maksimalno posvetiti svemu tome i da će raditi na svom izgledu i zaista je i uradila tako.

Ona je smršala čak 30 kilograma i u to su svi mogli da se uvjere da je nešto tako i na takav način bilo moguće da se deis.

Sada ima fenomenalan izgled i jako je sretna zbog svega.

Naime ona nikada nije prestala da pjeva jer je ipak to ono što ona voli i što je čini sretnom i zadovoljnom kao ništa drugo.

Ona je nedavno podijelila fotografiju na kojoj se vidi kako ona ima fenomenalan izgled i mnogi su se složili s tim kako ona sada izgleda fenomenalno i kako je uspjela u svemu tome na pravi način i kako treba da bude jako sretna i zadovoljna zbog svega toga.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *