Showbiz

Budući POBJEDNIK Zvezdi GRANDA ĆE IMATI POSEBAN POKLON… Pogledajte i šta!!

Naime do sada su pobjednici u Zvezdama Granda mogli da osvoje kao glavnu nagradu pjesmu i automobil ali Saša Popović je odlučio da će ove godine da uvede neke promjene kada je to u pitanju.

Naime osoba koja osvoji glavnu nagradu će moći dobiti statuu Zvedzi Granda zatim automobil Škodu rapid kao i novui pjemsu sa spotom ali sad aće biti još jedna posebna nagrada a radi se o nastupu na prestoničkom festivalu “Ulaz”.

Takmičari su se posebno oduševili kada su ovo čuli jer ipak niko ne zna o kakvom festicvalu se radi i o čemu je riječ ali naravno svako do njih se posebno raduje kada ovo čuje jer ipakr ove godine su nekako moglo bi se reći onda i bolje nagrade koje će oni da dobiju.

Naime Marija Šerifović je priznala da je se Saša posebno potrudio kada je voo ponudio jer realno ko bi uradio nešti ovako i ponudio nešto ovako jer njemu ne ide nošta u korist od ovoga što je on odlučio da će da ponudi.

Saša Popović je do sada pokazao kako je on zaista jedan jako dobar čovjek koji je spreman na sve i koji nbi dao sve od sebe da bi uspio da ostavri ono što želi i što mu je potrebno u životu da bi bio sretan i imao ono što svi žele.

Pogledajte kako je on svojim takmičarima objasnio ovu situaciju i na koji način im je poručio da će moći da uživaju na ovaj način u svojim nagradama i kako ih je sve to posebno obradovalo i oduševilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *