Showbiz

Ceca dobila FENOMENALAN POKLON ZA VALENTINOVO a evo i od koga je to dobila…

Svetlana Ceca Ražnatović je odlučila maksimalno se potruditi da Dan Zaljubljenih provede na pravi način i da uživa maksimalno i da se na pravi način provede i da ga proslavi.

Naime ona je je podijelila fotografiju kojom je nekako sve nasmijala jer se niko nije nadao ovakvoj fotografiji i na ovakav način.

Naime ona je odlučila podijeliti fotografiju na kojoj piše kako mnogi danas slafve dan zaljubljenih a već sutra ili prekosutra bi svi mogli da poginu.

Naime Ceci nikada nije bio problem pričati tako otvoreno o svim tim stvarima i na pravi način u šta su svi mogli da se uvjere na pravi način da stvari funkcionišu na takav način i da bi najbolje bilo da se sve tako uradi i odradi do sada.

Nije mogla ni zamisliti da bi nešto ovako i na ovakav način moglo da joj se desi.

Poznata je činjenica kako je ona sama od kako je njen suprug Arkan preminuo i da ga od tada nije zamijenila ni sa kim i to svi znaju i itekako im je poznato.

Ceca je jednostavno davala sve od sebe da bi stvari funkcionisale na ovakav način i da bi sve bilo ovako dobro i funkcionisalo na ovakav način.

Nije mogla zamisliti da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi i da stvari ovako funkcionišu.

Sada je većž svoji djecu izvele na pravi put i uradila je sve za njihovo dobro što se itekako moglo odmah vidjeti bezbroj puta da su stvari funkcionisale na takav način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *