Showbiz

CECA I JELENA se POSVAĐALE NA SUDU.. Izvrijeđale su jedna drugu.. Došlo je i do SUKOBA!!

Ceca i Jelena Karleuša se i dalje sude zbog nekih riječi koje su jedna drugoj uputile i nakon kojijh su odlučile da bi najbolje bilo da jedna drugu tuže nakon svega toga.

Naime Ceca je odlučila da će da tuži Jelenu nakon što je ona saznala da je ona izjavila kako je ona sigurna da je Ceca odgovorna za ubisto Zorana Davidovića Ćande i da je ona to uradila.

Naime one su se zbog tog tuženja jučer pojavile na sudu i to nakon toliko vremena da se na istom ročištu pojave obje s obzirom da su one do sada radile sve samo kako bi se tuženje što duže održalo.

Ceca je na sebi imala bijelo odijelo i smeđu torbu i smeđi kaput a onda se pojavila Jelena u smeđoj kombinaciji i sa istom torbom kao šro je imala Cca.

Naravno to je itekako naljutilo jer se nije nadala ovome da bi moglo da joj se desi i na ovakav način te da je moguće da stavri funkcionišu na ovakav način i da se može desiti nešto ovako i na ovakav način.

Niko se do sada nije nadao da je moguće da im se deis nešto ovako i to na isti dan da se pojave sa istom stvari u rukama.

Naravno to ih je itekako naljutilo da ni same više nisu znale kako i na koji način bi funkcionisale sa svim tim.

Kada ih malo bolje pogledate shvatit ćete o čemu je riječ i zašto se desilo sve ovo i na ovakav način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *