Showbiz

Ceca je bila baš vesela na svadbi svog sina te pogledajte kako je zaigrala sa svojim bivšim momkom…

Naime Svetlana Ceca Ražnatović je nedavno oženila svog sina i itekako je dobru atmosferu napravila nakon svega što joj se do sada i na koji način desilo u životu.

Naime ona je na svadbu svog sina pozvala Vladana Lukića sa njegovom suprugom a već je poznato kako je on bio u vezi sa Cecom i kako su se svi mogli da uvjere u to da je ona sa njim bila sretna i da je to bio jedini muškarac koji je viđen sa njom kao momak.

Ceca je nakon Arkanove smrti bila itekako vijerna njemu i niko je niakda nije vidio ni sa jednim muškarcem te je ovo bio jedini sa kojim je ona viđena i sa kojim je izgledala tako blisko.

Poznati fudbaler sa kojim je Ceca tada bila je mnoge iznenadio i ona ni sama nije mogla da vjeruje da će mu se baš ovoliko obradovati te su u jednom trenutku zajedno i zaigrali i oduševili su mnoge sa ovim te se mnogi nisu nadali da je moguće nešto ovako i na ovakav način.

Ceca je zaigrala sa njim kolo i nikada je niko nije vido veseliju nego tada i sama je priznala da je baš bila oduševljena zbog svega što se i kako te na koji način desilo i što su ostali u jako dobrim odnosima nakon svega.

Ceca je do sada uradila puno toga u svom životu i neke stvari ni sama nije mogla ni da zamisli da su moguće da joj se dese u životu a pogotovo nešto ovako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *