Showbiz

Ceca je dobila POSEBNU ROĐENDANSKU ČESTITKU od ovog muškarca a IZNENADIT ĆE TE SE KADA VIDITE od koga je ona dobila čestitku..

Svetlana Ceca Ražnatović je nedavno napunila godina i povodom svog rođendana ona nije pravila rođendansku proslavu i to je mnoge itekako iznenadilo jer nisu ovo očekivala..

Ceca je do sada uvijek slavila svoj rođendan i rpavila bi velike žurke ali ovaj put ina ništa tako nije uradil i to je mnoge itekako iznenadilo jer nisu ovoočekivli od nje.

Naime ona je nedavno slavila kćerkin rođendan tako da je smatrala da bi najbolje bilo da to sve odjenom proslavi jer nema potrebe da pravi dva slavlja u tako uskorm i bliskom razbolju .

Ona je zajendno sa svojoim kćerkom proslavila svoj 46 rođendan i dobila je veliki brij posebnih i lijepih čestitiku ali jenda joj je naravno bila posebna.

Naime Ceca je obajvila video na kojem se vidi kako ona i Anastasija uživaju i salve njen rođendan u krugu njenih najbližih jer ona nije htjela nikako da pravi ni večeru ali njena djeca joj nisu to dopustila tako da su joj napravili iznenađenje njihova čestitka joj je naravno bila najbolja od svoh.

Ceca je već dugo godina sama i nakon Arkana ona se nije ni za koga udla i to jer mnogima itekako bilo čudno i nije im bilo jasno kako je nešto ovako moguće s obzirom na to da je ona jakozgodna i lijepa že na koja može da ima bilo kojeg muškarca.

Nikada nije imala nikoga poslije svog muža i nije htjela da priča o tome ni sa kim jer je njen muž za nju bio najbolji i nije htjela ni za kog drugog da čuje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *