Showbiz

Ceca je jutros POSJETILA ARKANOV GROB ali nije se nadala da bi mogla vidjeti nešto ovako!!!

Jučer je bila godišnjica Arkanove smrti i mnogi su došli taj dan da bi na njegovom grobu odali počast i postavili svijeće zajendo sa cvijećem.

Naime Arkan je iznenada napustio ovaj svijet tako da je to ostavilo veliku prazninu i mnogi nisu mogli nikome da opišu bol koju osjećaju a pogotovo njegova porodica.

Arkanova porodica je do sada napravila puno toga i u to su se svi mogli da uvjere koliko se Ceca do sada potrudila da izgradi i održi porodicu na pravi način te da uradi šta je i kako potrebno za sve to.

Oni su došli na grob da zapale svijeću i priozbnali su da je za njih uvijek ovo bio težak period i da nikada neće moći da zaborave taj dan.

Nakon što su zapalili svijeće sveštenik ih je zamolio da otpjevaju očenaš što su oni i uradili.

Ceca je priznala da su ovakve stvari na nju posebno uticale i da joj je uvijek ovaj dan bio težak s obzirom na činjenicu kako je ona taj dan kada su Arkana ubili na liocu mjesta i sve je to vidjela.

Tvrdi da to nikada nije zaboravila i da nikada neke stvari tim ljudima neće moći ni o čemu da pričaju i da im nikada neće to zaboraqviti i oprostiti.

Ceca nakon njega nije imala neke veze za koje su ljudi znali i obično su se svi pitali oko toga šta i kako se dešava u njenom životu.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to kako i na koji način funkcioniše.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *