Showbiz

Ceca je odlučila napraviti promjenu na svojim NASTUPIMA.. Pogledajte šta je sada uradila!!!

Svetlana Ceca Ražnatović je odlučila da će da napravi promjenu na svojim nastupima koje je do sada imala i da će unijeti nešto novo i drugačije i u skladu sa trendovima koji danas vladaju.

Naime ona je imala nastup u Esenu u NJemačkoj i ona je napunila klub u kojem je pjevala i u kojem je imala ovako dobar nastup.

Naime haljina koju je Ceca na sebi imala je bila fenomenalna i u to su mnogi moglo da se uvjere. Naime ona je odlučila da će da izabere haljinicu sa resama i sa dubokim dekolteom jer je imala želju da ima nešto tako.

Naime rese su oduvijek bile dobar modni detalj koji nikada nije prestao biti moderan in.

Naime ovu haljinu je dizajnirao Bojan Petrovć, dizajner sa kojim Ceca radi i surađuje godinama i sa kojim je jako zadoovljna i sretna kako i na koji način je urado i odradio određene kreacije za nju.

Svetlana Ceca Ražnatović ej imala i jako dubok dekle i istakla je svoje bujne grudi koje ima u šta su svi mogli da se uvejere kako ona izgled ai na koji način.

Nikada joj niije bio problem uraditi i napraviti nešto ovako i to je do sada bezbroj puta pokazala i dokazala i u to su svi mogli da se uvjere da je nešto ovako i na ovakav način mogućče da se dešava i da stvari funkcionišu ovako.

Ceca je ovuijek imala fenoemenalan izgled kojem su se svi divili i zbog kojeg je bila spremna dati sve da bi dobila ono što želi i za šta smatra da joj je potrebno da ima i na koji način da ima u svom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *