Showbiz

Ceca je već ugovorila gdje će pjevati za Novu godinu a njen nastup košta 80.000 eura a pogledajte koliko tek Jelenin košta..

Naime već odavno je sve rezervisano za Novu godinu i već se zna u kojem će klubu i kada pjevati određena pjevačica te na koji način će se tada plasirati koja će biti cijena njihovih nastupa.

Naime Svetlana Ceca Ražnatović je odlučila ove godine naplatiti svoj nastup čak 80.000 eura vjerovali vi ili ne a kada čujete ovu cifru možete samo zamisliti koliko tek onda uzima Jelene Karleuša za svoje nastupe.

Naime Ceca je jedna od najplaćenijih pjevačica koja je do sada uspjela da uradi i napravi puno toga u svom životu i to na jedan pravi način i onako kako je ona to smatrala da bi najbolje bilo da se uradi i napravi.

Naime sa Cecom će zajedno da nastupa Sloba Radanović koji će za svoj nastup uzeti nešto malo manje para i to samo 15.000 eura s obziorom da on nije toliko poznat pjevač ako Ceca.

Marija Šerifovć je odlučila da će da nastupa u Beogradu i ona je odlučila da će već da ugovori tezgu u Beogradu i da će da uzme 45.000 eura za to.

Onda tu je i Darko Lazić koji će da uzme čak 30.000 eura kao i njegov kolega Đani koji je pristao također na ovakvu sumu novca i niti malo mu nije problem da radi za te pare.

Naime Darko će zajendo da nastupa sa svojom kolegicom Darom Bubamarom i Slađom Alegro i oni će naravno uzeti manje novca od njega.

Naime Jelena Karleuša nikada nije dopuštala gazdama lokala u kojima je nastupala da otkriju cifre koje je ona imala za svoje nastupe i koje je uvijek dobivala i ona određivala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *