Showbiz

Ceca KUPILA STAN KĆERKI jer njen MOMAK ovo ne može da joj priušti…

Svetlana Ceca Ražnatović je do sada kupial i postigla dosta toga u svom životu. Ona ima velikku vilu na Dedinju i na Kipru a nedavno je odlučila kupiti i Anastasiji stan u Beogradu na vodi gdje je nedavno stan kupila i njena drugarica Viki Miljković.

Ceca je odlučila da će da kupi stan od 130 kvadrata i da će da ga uraedi onako kako to Anastasija želi i kako smatra da bi bilo najbolje da ima.

Naime Ceca je do sada svojoj djeci davala sve što su htjeli i pružala im u životu da bi samo biloi sretni i zadoovljni i imali ono o čemu su uvijek mašatali i imali želju da im se jednod dana ostvari.

S obzriom da su kao mali ostali bez oca ona je odlučila dati sve od sebe da im taj nedostatak nekako nadoknadi i da imaju sve što žele.

Ona je zatražila pomoć od jedne od najboljih agencija nekretnina u Beogradu kako bi joj na pravi i na adekvatan način pomogli i priuštili joj što joj je potrebno da bi bila sretna i zadovoljna.

Naime pronašla je stan i sada će nejnoj kćerki komšinica da bude Viki Miljković a ni ona to nije znala dok nije kupila stan.

Naravno njoj to ne semta s obzirom na samu činjenicu da su one od malih nogu počele da se druže i da provode vrijeme zajedno tako da im je ovo bilo sasvim normalno i sasvim u redu.

Pogledajte kako izgleda njen stan na njenom Intagramu je rje objavila fotografije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *