Showbiz

Ceca napokon otkrila ko je MUŠKARAC KOJI JE PORED Arkana osvojio njeno srce..

Svetlana Ceca Ražnatović je nedavno odlučila otkriti par sovji fotografija iz mladosti pa čak i one kada je bila maturant, izgleda je uhvatila nostalgija s obzirom na to da je sada sezona matura i da je izgleda i nju želja povukla.

Ceca Ražnatović je bila maturant davne 1991.godine i tada su već svi mogli da pretpostave kako će ona da bude prava ljepotica i kako ona ima jako dobar izgled i ljepotu.

Naime ona je na sebi imala kratku pink haljinicu koja joj je jako dobro stojala i izgledala je jako atraktivno i privlačno u njoj a i sama je bila svjesna toga.

Ceca je pored toga imala i duge crvene nokte a tada to nije mogao da ima baš svako i odmah je se znalo kako će ona da bude u budućnosti jako dobra i da će uspjeti dosta toga.

Ubrzo nakon tog aona se počela baviti estradom i pjevanjem i postala je jedna od najpoznatijih i nauspješnijih pjevačica sa estzrade i zaista je bila sretna i ponosna na sebe zbog toga jer je oduvijek imala veliku želju za tim.

Ceca je nakon Arkanove smrti ostala sama sa djecom i nakon toga ona više ni sa kim nije bila ni u vezim niti bilo šta drugo ili se samo nije znalo za to jer ona nikada više nije ni sa kim viđena a niti se čulo nekada da ona ima nekoga.

Arkan je prema njoj bio itekako strog i to se naranvo znalo odma da ona niakda neće moći imati nekoga drugog osim njega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *