Showbiz

Ceca ne može više da se KUPA U BIKINIJU jer… Sada se kupa u HALJINI a evo i zbog čega..

Ceca Ražnatović je već neko vrijeme na odmoru na Kipru gdje ima svoju kuću te gdje svake godine ide i uživa tamo. Naime ona je sada otišla tamo sa sovjom sestrom Lidijom Ocokoljić koja je povela i sovju djecu.

Ceca Ražnatović je nedanvp podijelila fotografiju iz mora alo ona na sebi nije imala kupaći kostim nego je imala dugu haljinu te očigledno nešto nije u najboljem redu sa njenim tijelom jer što bi ona uradila nešto ovako io ne bi se skinula.

Možda je to uradal zbog djece sovje sestre koja su bila tu proed nje. Ali opet nekako to ne ide uz nju s obzirom na to da je ona oduvijek imala tako nekeke posebno izazovne i seksiplne kombinacije i ovo je zaista bilo iznenašđujuće od njhe.

Ceca je do sada pokazala svima kako bi ona mogla da uvijek ima fenomenalan izgled i kako ona može da sviam pokaže kako i šđta znači seksipil jedne žene i na koji način ona može da to pokaže u najbokjem izadnj i na najboji način.

Ceca itekao vopli da provcodi vrijeme sa svojom sestrom koja je do sada njoj bila itekako velika podrška u svemu i ona je do sada dosat puta sa njom bila na odmoru i uživala a sad asu nekao malo odgodile odmor jer su imale problema sa nekim muškarcem koji je živio u podrumu ove kuće.

Naime Cecui je trebalo dosta vremena da riješi taj problem sa ovim muškarcem koji je rekao da je on njen suprug i da oni ne mogu da ga izbace iz njegove kuće a kada je Ceca došla uvjerila se da je to muškarac koji je već dugio vremena porogovoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *