Showbiz

Ceca odlučila napraviti DRASTIČNU PROMJENU u svom izgledu nakon svadbe..

Naime Svetlana Ceca Ražnatović je do sada dalas ve od sebe da bi na vjenčanju i svadbi njenog sina sve bilo u najboljem redu i onako kako ona to želi i smatra da bi najbolje bilo.

Naime ona je dala sve od sebe da bi se to odvijalo na najbolji način i onako kako ona to želi i smatra da bi najbolje bilo da sve napravi na taj način.

Naime ona je dala sve od sebe da bi sada napravila određenu promjenu na sebi koja joj najviše odgovara i o kojoj je maštala da bi trebalo da uradi i napravi.

Svetlana Ceca Ražnatović je nedavno nakon svadbe podijella fotografiju na kojoj se vidi kako je ona promijenila svoju frizuru i da je malo skratila kosu ali ne puno.

Naime njen sin joj je ostavio veliki broj komentara na tu fotografiju te joj je napisao kako je ona za njega najljepša majka i da je najsrećniji jer je ima pored sebe i za sebe.

Naime Ceca je oduvijek izgledala jako dobro i u to su se svi do sada bezbroj puta mogli uvjeriti te joj i čestitali bezbroj puta na tome kako je ona sve to uspjela da uradi i napravi.

Nikada nije mogla ni da zamisli da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi i da bi ona uspjela da uradi sve ono o čemu je toliko maštala da uradi i ostavri u svom životu i itekako je sretna i zadovoljna jer je njen sin sada sretan i zadovoljna i jer ima ono što je htjeo oduvijek da ima i da ostvari u svom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *