Showbiz

Ceca odlučila otići na zatezanje LICA.. Mnoge je iznenadila sa ovim!! Da li je pretjerala?

Svetlana Ceca Ražnatović je do sada uradila puno toga u svom životu i napravila je određene korake i određene poteze samo kako bi uspjela da ostvari ono što želi i što joj je potrebno.

Ceca je nedavno odlučila da će da napravi promjenu na svom licu i da uradi malo zatezanje kako bi uspjela da izgleda još mlađe i bolje nego inače.

Naime ona je ona podijelila fotografiju na kojoj se moglo vidjeti kako ona izgleda jako dobro i kako je sada itekkao zategnula svoje lice i izgleda sada drugačije nego inače ali promjena je itekako vidljivas.

Naime ona je dobila veliki broj komentara od svojih kolega i koleginica koje si joj poručili kako ih je ona sada itekako oduševila i kako izgleda fenomenalno.

Naime ona je dobila komnatr od Milica Todorović i sada ona ima jako dobar izgled i mnoge je oduševila sa svim ovim.

Ona nije mogla nikome da opiše sreću koju je osjetila zbog svgea toga i da je sve oduševila sa svi tim i na pravi način je pokazala sve to.

Neke stvari nije mogla nikome da opiše i da potvrdi sve to kako i na koji način je uradila i zbog čega je sve to napravila i na koji način do sada.

Pogledajte kako ona sada izgleda i na koji način je do sada sve to usojela da uradi i napravi.

Oduševit će i vas sa svim tim kako ona izgkeda i uvjerit će te se kako sada ima fenomenalan izgled i ljepotou i kako je usojela u svemu tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *