Showbiz

Ceca podijelila fotografiju kojom je izazvala VELIKI BROJ NEGATIVNIH KOMENTARA!!

Svetlana Ceca Ražnatović je nedavno podijelila selfi kojim je mnoge iznenadila i kojem se mnogi nisu ni nadali da bi mogli da ga vide na ovakav način.

Naime Svetlana Ceca Ražnatović je dobila veliki broj komentara i mnogi su je uporedili sa današnjim mladim djevojkama koje ne znaju da se obuku te su poručili kako ona može da im bude promjer.

Naime Svetalana Ceca Ražnatović je oduvijek pazila na određene stvari jer je znala šta i kako je čeka i na koji način u životu i šta je potrebno da uradi i na koji način kako bi bila sretna i zadovoljna te kako bi mogla da ima sve što želi i poželi da ostvari u svom životu.

Naime i Đani joj je ostavio kometar te je napisao kako je ona njegova familija i poznato je kako oni paze na sve te stvati i šta su do sada radili kada su ovakve stvari u pitanju,.

Mnogi ne mogu da vjeruju da će Ceca sada postati baba izgleda ovako dobro te se pitaju kako i na koji način ona uspijeva u svemu tome da to uradi i napravi u svom životu.

Ceca se maksimalno trudila da uradi i napravi ono što želi u svom životu i na koji način jer je ona oduvijek znala šta ona želi da uradi i napravi do sada.

Nikada nije pravila neke velike skandale jer nakon Arkaove smrti ona je i dan danas sama.

Mnogi se pitaju kako i na koji način je sve to moguće ali samo ona zna kako uspijeva u svemu tome i na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *