Showbiz

CECA ponovno EKSPERIMENTISALA na svom IZGLEDU!! OVO JOJ NIJE TREBALO U ŽIVOTU…

Svetlana Ceca Ražnatović je nedavno odlučila da će unijeti promjene u svoj stajling i svoj izgled malo osvježiti. Naime ona je prvo odlučila da će promijeniti svoju frizuru a nakon toga odlučila je promijeniti i svoju odjeću.

Ceca je odlučila da će promijeniti svoj izgled i nakon froizure počela je da mijenja i svoju garderobu jer je odlučiald a želi da promijeni svoj stil i da sada ima nešto novo i da izgleda drugačije.

Naime Ceca se uveliko sprema za svadbe svog sina i daje sve od sebe da izgleda onako kako ona to želi i kako smatra da je najbolje za nju.

Do sada je imala jedan standardni stil svog oblačenja na koji su navikli svi i to je ona Ceca kakvu je svi i znaju i nije bilo nikakvih problema do sada.

Naime u svemu ovome njoj nekako najviše pomaže njena kćerka Anastasija koja je savjetuje kako treba da se nosi i da slijedi modne trendove jer ipak ona je mlađa i više je upućena u takve stvari od nje.

Anastasija je do sada davala sve od sebe ako bi slijedila sve modne savjete i kako bi bila u potpunom trendu i zadovoljna.

Naime sada su svi nekako posebno fokusirani na Veljkovu svadbu i žele da urade sve kako on to želi i zamišlja u svojoj glavi da ima jednog dana i da bude zadovoljan zajedno sa njima.

Ceca je sada kao malo živnula i izgleda mlađe sa kraćom frizurom i novom bojom kose koja joj jako dobro stoji a i ona je sama zadovoljna sa njom i sretna jer je dobila ono što je htjela da ima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *