Showbiz

Ceca priprema ANASTASIJI posebno iznenađenje za rođendan, sve zvanice će imati POSEBAN DRES-KOD… Pogledajte…

Anastasija Ražnatović već sve priprema za svoj rođendan koji će biti 30.maja u jednom od najluksuznijih restorana . Na njenom rođendanu će biti 120 zvanica a da bi sve ovo platila i da ima sve ono što želi bit će joj potrebno 10.000 eura.

Anastasija je već odabrala agenciju koja će biti zadužena za ukrašavanje prostora u kojem će slavlje biti organizovano kako bi mogla da ima sve kao što je i zamišljala u svojoj glavi da ima jednog dana.

Naime ona sada ima dosta ovabeza zbog svoje nove pjemse koju je snimila tako da nema toliko vremena da se bavi organizacijom slavlja i zbog toga je odlučila da se za to pobrine njen tim kojeg je ona pronašla.

Anastasija želi da ima slavlje nekako u italijanskom stilu glamuroznih slavlja i imat će sve roze-bijele momente jer joj je to nekako i oduvijek bila omiljena kombinacija.

Naravno da bi sve ovo ostvarila i imlaa bila joj je potrebna i pomoć njene majke oko svajeta ali i oko finansiranja.

Osim toga oko svega oovga joj pomaže i njen brat Veljko i njegova vjerenica Bogdana kako bi Anastasija mogla da ima slavlje kakvo je i željela da ima jer im je svima važno da je ona naravno sretna zajedno sa njima.

Anastaija vrijedno radi da bi mogla da bude ovako uspiješna i zadovoljna sa svim što je do sada uspjela da ostvari u svom životu jer naprosto neke stvari niko od njih ne može uraditi za nju i potrebno je da ih ona sama uradi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *