Showbiz

CECA priznala da se udaje za momka koji je PUNO MLAĐI OD NJE!!! Kada je Anastasija čula za ovo poludila!!!

Svetlana Ceca Ražnatović je do sada u javnosti obično bila sa svojom djevcom i mnogi su se pitali da lči će ona nekad ada pronađe nekoga sa kim bi mogla da nastavi da gardi svoju budućnost jer nakon Arkana ona ni sa kim nije bila u vezi ili niko to nije znao.

Naime naravn svi su sumnjali u to i pitali su s ekada će sve ovo da se otkrije i da se sazna sa kim ona se zapravo nalazi i ko je taj nejn momka sa kojim ona provodi vrijeme.

Ceca je neadvno bila kod numerologa te je saznala da je njen kod otkrio da će oan uskoro da upozna puno mlađeg muškarca za kojeg će da se uda i sa kojim će da ostane do kraja svog života ali će imati problem sa Anastasijom koja će se naljutiti na nju zbog toga.

Ceci nikada nije bio problem da otvoreno priča tako o tim stvarima i da kaže ono što misli o svemu tome jer je njoj naravnp uvijek bio prioritet da je ona sretna i da ima ono što joj je potrebno i što želi da ima u svom životu te na koji način.

Naime već je se i Anastaija skrasila a i Veljko tako da je ona pomislila da je vrijeme da i ona sbei pronađe nekoga sa lim bi mogla da uživa i da bude do kraja svog života i nekoga na koga može da računa i da se osloni.

Pogledajte kao je ona reagovala kada je voo saznala i šta je rekla na to sve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *