Showbiz

CECA prvi put gledala sina dok je imao MEČ, isprepadala se kada je vidjela sve to.. POGLEDAJTE JE KAKO SKAČE I PANIČI…

Slobodan Radavnović je nedavno odlučio da će doći i gledati meč na kojem su igrali Veljko Ražnatović i Petar Mrvalj. Naime i on se jedno vrijeme aktivno bavio sportom i zna sve o čemu se i kako radi te šta je i kako potrebno uraditi.

Veljko Ražnatović je uspio da odnese pobjedu i zaista je bio jako dobar priznao je Sloba te da ga je zaista iznenadio i oduševio sa ovim.

Naime Sloba Radanović je nekako bio baš napet dok su igrali i to se mogli promijetiti dok je on sjedio u publici.

Osim njega tu je bila i Veljkova djevojka Bogdana, zatim njegova sestra Anastasija i njegova majka Svetlana Ceca Ražnatović.

Naime ovo je bilo prvi put da je njegova majka Ceca Ražnatović mogla da dođe na njegov meč i da vidi o čemu se radi i kako se njen sin bori sa svim ovim što je irped nejga.

Svi su mogli da primijete koliko je njegova majka bila napeta i koliko se uplašila za svog sina.

Kada je vidjela da je pobijedio ona je skalala od sreće kao malo dijete i nekako su se svi izenenadili kada su je vidjeli ovakvu jer niko nije očekivao nešto ovako od nje i da bi ona mogla da reaguje ovako.

Veljko je zaista bio jako dobar i uspio je da ostvari jako dobre rezultate i sam je priznao da se iznenadio kako je ovako brzo napredovao i kako je uspio da ostvari ovakve uspijehe u kratkom periodu.

Pogledajte i sami se uvjerite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *