Showbiz

CECA Ražnatović je na Vaskrs primila SVETO PRIČEŠĆE.. Pogledajte šta je uradio njen sin VELJKO..

Svetlana Ceca Ražnatović je odlučila da će se na Vaskrs pričestiti u Hramu Svetog Save koji se nalazi na Vračaru. Ona je to već duže vrijeme planirala da uradi.

Svetlana Ceca Ražnatović je zajedno u hram došla sa svojim sinom Veljkom koji je također imao želju da se pričesti kao i ona.

Naime oni su u hram došli zajedno i sa njenom sestrom Lidijom koja je povela i svoju djecu kako bi mogli da vide kako sve ovo funkcioniše i na koji način.

U hram nisu ušle Anastasija i Bogdana, Veljkova djevojka tako da su se mnogi zapitali zašto one nisu ušle unutra ali Ceca nije htjela da priča o tome i da otkriva šta i kako se dešava i zbog čega.

Ceca je oduvijek poštovala tradiciju i sve običaje te je davala sve od sebe kako bi imali sve ono što im je potrebno i kako njena djeca nikada se ne bi osjetila usamljeno iako su jako mali ostali bez oca i ona je sama svjesna kako im oca niko ne može da zamijeni.

Sada sve pripremaju oko Veljkove svadbe i nekkao su baš fokusirani na to da urade sve kako treba i da bude u najboljem redu.

Niko se nije nadao da bi njen sin mogao ovako rano da se odluči ženiti ali eto izgleda da se zaljubio i ima veliku želju da uradi nešto ovako.

Veljko je imao veliku želju da naprave svadbu onako po pravim srpskim običajima i da imaju sve kako je imala i njegova majka kada se udavala za njegovog oca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *